Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o.
Mala ulica 5, Ljubljana 01 / 300 88 11
|
|
Nahajate se: Domov > O podjetju > Novice > E-oskrba - možnost brezplačne uporabe

o_podjetju.pngSklenjen dogovor o zagotavljanju storitev E-oskrbe

mar
2
2022

Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o. in Telekom Slovenije d.d. sta v decembru 2021 sklenila dogovor, ki zagotavlja vsem stanovalcem v stanovanjih Nepremičninskega sklada možnost uporabe E-oskrbe. Storitev E-oskrba je namenjena starejšim, invalidom in osebam s kroničnimi boleznimi oziroma vsem, ki pri samostojnem bivanju potrebujejo podporo, ki jim zagotavlja aktivno in hkrati varno življenje.

e-oskrba_2.jpg

Varovalni telefon z gumbom, nameščen v stanovanju, omogoča enostaven klic na pomoč v primeru padca ali slabosti in takojšnjo organizacijo ustrezne pomoči strokovno usposobljenega centra za pomoč na daljavo 24 ur na dan.


Izkoristite možnost brezplačne uporabe za svoje bližnje, ki ga izvajata Telekom Slovenije in konzorcijski partner ZDUS. Preverite pogoje brezplačne uporabe storitve E-oskrba za varno bivanje doma. Na voljo je 5.000 subvencij. Brezplačna uporaba je na razpolago od 14. 4. 2022 dalje. Uporabo financirata financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Več informacij: tukaj.


e-oskrba.jpg

Za več informacij o storitvi in napravah za uporabo obiščite spletno mesto ponudnika na www.telekom.si/e-oskrba ali pokličite na brezplačno številko 080 8000.

Skrbimo za primerno bivanje v tretjem življenjskem obdobju.

Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o