Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o.
Mala ulica 5, Ljubljana 01 / 300 88 11
|
|
Nahajate se: Domov > O podjetju > Novice > Oskrbovana in namenska stanovanja Radlje ob Dravi

o_podjetju.png13 oskrbovanih in 8 namenskih najemnih stanovanj v Radljah ob Dravi

jun
30
2021

Nadzorni svet Nepremičninskega sklada je na seji 8. oktobra 2020 potrdil investicijo za pridobitev 21 najemnih stanovanji za starejše (13 oskrbovanih in 8 namenskih), s parkirnimi prostori in pripadajočim zemljiščem v Radljah ob Dravi. Tako bo Nepremičninski sklad povečal ponudbo oskrbovanih in namenskih najemnih stanovanj na območju Koroške.

Gre za mirno lokacijo ob ulici Prisoja v Radljah ob Dravi, v bližini je mestno jedro in pomembni življenjski servisi (trgovina, lekarna, pošta, banka, zdravstvena oskrba …). Objekt s stanovanji za starejše bo obsegal klet, pritličje in štiri nadstropja. Nepremičninski sklad bo lastnik 21 stanovanj v 2. 3. in 4. etaži, od katerih bo 13 oskrbovanih in 8 namenskih najemnih stanovanj velikosti od 41 do 76 m2 (površina za oddajo, z vključeno ložo in shrambo), ki bodo primerna za bivanje ene ali dveh oseb. V objektu bo opremljen skupni prostor za druženje stanovalcev, kolesarnica in pralnica.

OS_Radlje_zemljevid.jpg

V pritličju objekta bo 13 parkirnih mest in pred objektom 8 parkirnih mest z nadstrešnico. Dostopi, objekt in stanovanja bodo zgrajeni tako, da bodo omogočali bivanje tudi gibalno oviranim osebam (dvigalo, držala, širši prehodi, prilagojena oprema, osvetlitev ...). Vsa stanovanja bodo imela kopalnico, ložo in shrambo.

OS_Radlje_objekt.jpg

Oskrbovana stanovanja bodo imela delno opremljeno kuhinjo, namenska stanovanja bodo brez kuhinje. Vsa stanovanja bodo imela kopalnico (arhitekturno prilagojena, s prho in držali). V vsakem stanovanju bo predpriprava za klimatsko napravo. Objekt, stanovanja in ureditev okolice so projektirani na podlagi dolgoletnih izkušenj in dobre prakse iz preteklih projektov Nepremičninskega sklada.

Oskrbovana stanovanja bodo namenjena osebam, starejšim od 65 let, namenska stanovanja pa bodo namenjena upokojencem in drugim starejšim od 65 let, ki jim zdravstveno stanje omogoča samostojno bivanje. Najemna pogodba se bo sklenila za nedoločen. Stanovanja bodo vseljiva predvidoma poleti 2021 in se bodo oddajala z razpisom, ki bo objavljen predvidoma po zaključku gradnje. Do razpisa se prijave za najem ne sprejemajo, lahko pa se prijavite na obveščanje o informacijah o razpisu za oskrbovana in namenska stanovanja Radlje ob Dravi.

Prijava za obveščanje o razpisu za oskrbovana in namenska stanovanja Radlje ob Dravi

Vabimo vas, da nam preko spodnjega obrazca sporočite svoje kontaktne podatke in obvestili vas bomo ob izidu razpisa za najem oskrbovanih in namenskih stanovanj Radlje ob Dravi. 
Opozorilo: To ni prijava za najem oskrbovanih in namenskih stanovanj Radlje ob Dravi, ampak prijava za obveščanje o informacijah o razpisu.

*
*
*
*
*
*
*
*
Captcha koda

Kliknite na sliko za prikaz nove kode.

Skrbimo za primerno bivanje v tretjem življenjskem obdobju.

Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o