Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o.
Mala ulica 5, Ljubljana 01 / 300 88 11
|
|
Nahajate se: Domov > O podjetju > Novice > 10 novih stanovanj v Radovljici

o_podjetju.png10 novih stanovanj v Radovljici, Ljubljanska cesta 4

Nepremičninski sklad načrtuje celovito preureditev objekta na Ljubljanska cesta 4 v Radovljici in pridobitev 10 najemnih stanovanj za upokojence in druge starejše. Objekt, stanovanja in ureditev okolice so projektirani na podlagi dolgoletnih izkušenj in dobre prakse iz preteklih projektov Nepremičninskega sklada. Prijav za najem še ne sprejemamo, lahko pa se prijavite na obveščanje v zvezi z najemom. Tako vas bom obvestili, ko bomo sprejemali prijave za najem namenskih stanovanj Radovljica, Ljubljanska cesta 4. Predvidena izvedba v letu 2022.

Prijava za obveščanje o najemu za namenska stanovanja Radovljica, Ljubljanska cesta 4

Vabimo vas, da nam preko spodnjega obrazca sporočite svoje kontaktne podatke in obvestili vas bomo o najemu namenskih stanovanj Radovljica, Ljubljanska cesta 4. 
Opozorilo: To ni prijava za najem namenskih stanovanj Radovljica, Ljubljanska cesta 4, ampak prijava za obveščanje o informacijah.

*
*
*
*
*
*
*
*
Captcha koda

Kliknite na sliko za prikaz nove kode.

dec
9
2020

 

 


20. 12. 2019

Nepremičninski sklad postal lastnik objekta v  Radovljici

Direktor Nepremičninskega sklada pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o., mag. Andrej Hudoklin in župan občine Radovljica, Ciril Globočnik, sta danes podpisala prodajno pogodbo, s katero ob Nepremičninski sklad postal v celoti lastnik objekta na naslovu Ljubljanska cesta 4 v Radovljici. Poslovno – stanovanjski objekt, v katerem je imel do sedaj Nepremičninski sklad tretjinski lastniški delež, bo potrebno celovito prenoviti, pri čemer si bo sklad v najkrajšem možnem času prizadeval v objektu zagotoviti kakovostna in cenovno dostopna namenska najemna stanovanja za upokojence in druge starejše. S slednjimi bo, poleg v letu 2020 načrtovanega začetka gradnje 60 najemnih oskrbovanih stanovanj na Bledu, sklad v prihodnjih nekaj letih povečal razpoložljivost primernih najemnih stanovanj za starejše na Gorenjskem.

Foto: Občina Radovljica, Google maps

Skrbimo za primerno bivanje v tretjem življenjskem obdobju.

Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o