Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o.
Mala ulica 5, Ljubljana 01 / 300 88 11
|
|
Nahajate se: Domov > O podjetju > Novice > Podpisana pogodba za izgradnjo 24 stanovanj za starejše v Ajdovščini

o_podjetju.pngPodpisana pogodba za izgradnjo 24 najemnih stanovanj za starejše v Ajdovščini

15.3.2024

Z družbo INTECH GROUP d.o.o. iz Sežane je bila podpisana pogodba za projektiranje in gradnjo objekta s 24 najemnimi stanovanji za starejše na Bevkovi ulici v Ajdovščini (OPPN Ribnik SB II). Pogodbo sta podpisala direktor Nepremičninskega sklada mag. Andrej Hudoklin in direktor INTECHGROUP d.o.o. Stojan Franetič. Zaključek gradnje je predviden v drugi polovici leta 2026.

Stavba bo poleg pritličja imela še tri nadstropja. V pritličju so predvideni skupni prostori, ki bodo namenjeni druženju stanovalcev, kolesarnica, shrambe in tri oskrbovana stanovanja. Ostale etaže bodo imele vsaka po sedem stanovanj. Stanovanja bodo imela različne velikosti – od garsonjer do tro-sobnih stanovanj, vsa stanovanja pa bodo imela ložo. 

Vsa stanovanja bodo arhitekturno in arhitektonsko prilagojena za bivanje starejših (dvigalo, držala, prilagojena kopalnica, vgrajena kuhinja …) in primerna za bivanje ene ali dveh oseb. Oddajala se bodo z razpisom, ki bo objavljen ob zaključku del. Do razpisa se prijave za najem ne sprejemajo, zainteresirani pa se lahko prijavijo na obveščanje o informacijah o razpisu preko spodnjega obrazca ali po telefonu.

Izjava direktorja Nepremičninskega sklada, mag. Andreja Hudoklina ob podpisu pogodbe: ''Želja na strani Nepremičninskega sklada je, da bi vse aktivnosti v zvezi z izgradnjo objekta s 24 najemnimi stanovanji za starejše v Ajdovščini potekale v skladu z začrtanim terminskim okvirom, da bi čim prej prišli do projektne dokumentacije in gradbenega dovoljenja ter še v letošnjem letu resnično pričeli z gradnjo večstanovanjskega objekta s stanovanji, prilagojenimi potrebam starejših. Prepričan sem, da bomo z izbranim izvajalcem dobro sodelovali ter uspešno pripeljali projekt do zaključka.''

Informacije:
Po telefonu 01 300 88 11, med uradnimi urami v ponedeljek, sredo in petek, 9:00 - 12:00

Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja d.o.o., Mala ulica 5, 1000 Ljubljana | 01 300 88 11 | Kuverta_modra_16_px_visina.png Pišite nam


Prijava za obveščanje o razpisu za stanovanja za starejše Ajdovščina

Vabimo vas, da nam preko spodnjega obrazca sporočite svoje kontaktne podatke in obvestili vas bomo ob izidu razpisa za najem stanovanj za starejše v Ajdovščini. 
Opozorilo: To ni prijava za najem stanovanja za starejše v Ajdovščini, ampak prijava za obveščanje o informacijah o razpisu.

*
*
*
*
*
*
*
*
Captcha koda

Kliknite na sliko za prikaz nove kode.

mar
15
2024

Skrbimo za primerno bivanje v tretjem življenjskem obdobju.

Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o
Nastavitve zasebnosti