Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o.
Mala ulica 5, Ljubljana 01 / 300 88 11
|
|
Nahajate se: Domov > O podjetju > Novice > Oskrbovana stanovanja na Bledu

o_podjetju.png60 oskrbovanih najemnih stanovanj na Bledu - zaključek v prvi polovici leta 2022

jan
14
2022

Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o. ima v lasti 409 oskrbovanih najemnih stanovanj v 17 krajih po Sloveniji. V naslednjih mesecih bo zaključena gradnja 60 oskrbovanih najemnih stanovanj ob Medgeneracijskem centru, v neposredni bližini supermarketa Spar Bled. V bližini so trgovine, gostinski lokali, informacijski center, avtobusna postaja, zdravstveni dom, sprehajalne poti, jezero …

Bled_16.03.22_02_prva_stran.jpg

Skupna površina zemljišča je 6.000 m2. Objekta bosta obsegala klet, pritličje in tri nadstropja, skupaj bo na voljo 60 oskrbovanih najemnih stanovanj velikosti od 40 do 70 m2, ki bodo primerna za bivanje ene ali dveh oseb.

V vsakem objektu bodo opremljen skupni prostor za druženje stanovalcev, kolesarnica in pralnica. Skupaj bo na voljo 50 parkirnih mest, od katerih jih bo 16 namenjenih invalidom. V podzemni garaži bo 35 parkirnih mest, preostalih 15 pa pred objektoma. Dostopi do objektov, objekta in stanovanja bodo arhitekturno prilagojeni za starejše (dvigalo, držala, širši prehodi, prilagojena oprema ...).

Vsa stanovanja bodo imela kopalnico, ložo in shrambo. Opremljeni bosta kuhinja (leseni del, električna kuhalna plošča, korito in napa) in kopalnica (arhitekturno prilagojena z držali, s prho, bidejem in priključkom za pralni stroj).  Objekt, stanovanja in ureditev okolice so projektirani na podlagi dolgoletnih izkušenj in dobre prakse iz preteklih projektov Nepremičninskega sklada.

NSPIZ_ikona_360_virtualni_ogled_200px.png  Vzorčno stanovanje - virtualni ogled 

Stanovanja bodo namenjena osebam, starejšim od 65 let, ki jim zdravstveno stanje omogoča samostojno bivanje. Najemna pogodba bo sklenjena za nedoločen čas. Prijave za najem bo Nepremičninski sklad sprejemal na podlagi razpisa, ki bo objavljen na spletni strani www.ns-piz.si po pridobitvi potrebnih dovoljenj, predvidoma v maju 2022. Ob razpisu bodo objavljene površine in tlorisi stanovanj, najemnine, pogoji in kriteriji za najem ter ostale bistvene informacije. V času razpisa bo predvidoma izveden ogled vzorčnih stanovanj. Razpis bo objavljen na spletni strani www.ns-piz.si, informacija o razpisu bo objavljena tudi v medijih.

Zainteresirane vabimo, da se na spodnjem obrazcu prijavijo na obveščanje o razpisu. 

Prijava za obveščanje o razpisu za oskrbovana stanovanja Bled

Vabimo vas, da nam preko spodnjega obrazca sporočite svoje kontaktne podatke in obvestili vas bomo ob izidu razpisa za najem oskrbovanih stanovanj na Bledu. 
Opozorilo: To ni prijava za najem oskrbovanega stanovanja na Bledu, ampak prijava za obveščanje o informacijah o razpisu.

*
*
*
*
*
*
*
*
Captcha koda

Kliknite na sliko za prikaz nove kode.

Vabimo vas, da si ogledate fotografije gradnje.

Skrbimo za primerno bivanje v tretjem življenjskem obdobju.

Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o