Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o.
Mala ulica 5, Ljubljana 01 / 300 88 11
|
|
Nahajate se: Domov > O podjetju > Novice > Oskrbovana stanovanja na Bledu

o_podjetju.pngPričela se je izgradnja 60 oskrbovanih najemnih stanovanj na Bledu

apr
1
2021

V oktobru 2020 so se začela pripravljalna dela za izgradnjo 60 oskrbovanih najemnih stanovanji v Medgeneracijskem središču Vezenine Bled. Lokacija je na Ulici Jule Vovk Molnar, nasproti novega Supermarketa Špar Bled, na zemljišču, kjer se nekdaj stale Vezenine Bled. V bližini so trgovine, gostinski lokali, informacijski center, avtobusna postaja, zdravstveni dom, sprehajalne poti, jezero …

OS_Bled_zemljevid.jpg

Zemljišče ima površino 6.000 m2. Objekta z oskrbovanimi stanovanji bosta obsegala klet, pritličje in tri nadstropja, v vsakem objektu bo 30 oskrbovanih najemnih stanovanj velikosti od 40 do 70 m2, ki bodo primerna za bivanje ene ali dveh oseb. V vsakem objektu bodo opremljen skupni prostor za druženje, kolesarnica in pralnica. Skupaj bo 50 parkirnih mest, pri čemer jih bo 16 namenjenih invalidom. V garaži pod objektoma bo 35 parkirnih mest, preostalih 15 pa jih bo pred objektoma.

OS_Bled_situacija.jpg

Dostopi, objekt in stanovanja bodo zgrajeni tako, da bodo omogočali bivanje tudi gibalno oviranim osebam (dvigalo, držala, širši prehodi, prilagojena oprema, osvetlitev ...). Vsa stanovanja bodo imela kopalnico, ložo in shrambo. Opremljeni bosta kuhinja (leseni del, hladilnik z zamrzovalnikom, električna kuhalna plošča) in kopalnica (arhitekturno prilagojena, s prho in držali). Ostale prostore v stanovanju si bodo najemniki uredili po svoje. V vsakem stanovanju bo predpriprava za klimatsko napravo. Objekt, stanovanja in ureditev okolice so projektirani na podlagi dolgoletnih izkušenj in dobre prakse iz preteklih projektov Nepremičninskega sklada.

OS_Bled_1.jpg

Stanovanja bodo namenjena osebam, starejšim od 65 let, ki jim zdravstveno stanje omogoča samostojno bivanje. Najemna pogodba se bo sklenila za nedoločen. Stanovanja bodo vseljiva predvidoma v prvi polovici leta 2022 in se bodo oddajala z razpisom, ki bo objavljen predvidoma po zaključku gradnje. Do razpisa se prijave za najem ne sprejemajo, lahko pa se prijavite na obveščanje o informacijah o razpisu za oskrbovana stanovanja Bled.

OS_Bled_2.jpg

Prijava za obveščanje o razpisu za oskrbovana stanovanja Bled

Vabimo vas, da nam preko spodnjega obrazca sporočite svoje kontaktne podatke in obvestili vas bomo ob izidu razpisa za najem oskrbovanih stanovanj na Bledu. 
Opozorilo: To ni prijava za najem oskrbovanega stanovanja na Bledu, ampak prijava za obveščanje o informacijah o razpisu.

*
*
*
*
*
*
*
*
Captcha koda

Kliknite na sliko za prikaz nove kode.

Vabimo vas, da si ogledate fotografije gradnje.

Skrbimo za primerno bivanje v tretjem življenjskem obdobju.

Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o