Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o.
Mala ulica 5, Ljubljana 01 / 300 88 11
|
|
Nahajate se: Domov > O podjetju > Novice > Oskrbovana stanovanja Maribor - Studenci

o_podjetju.png36 oskrbovanih najemnih stanovanj Maribor - Studenci

jul
1
2021

Nadzorni svet Nepremičninskega sklada je na seji 23. oktobra 2020 potrdil investicijo za pridobitev 36 oskrbovanih najemnih stanovanj v Mariboru. Tako bo Nepremičninski sklad povečal ponudbo najemnih stanovanj za starejše na območju Mestne občine Maribor.

OS_MB_zemljevid_800px.jpg

Gre za mirno lokacijo v četrtni skupnosti Maribor Studenci, za Domom pod Gorco. Objekt bo obsegal klet, pritličje in tri nadstropja. Skupaj bo 36 oskrbovanih najemnih stanovanj (19 enoposteljnih, 17 dvoposteljnih) velikosti od 37 do 80 m2, ki bodo primerna za bivanje ene ali dveh oseb. V objektu z oskrbovanimi stanovanji bodo opremljen skupni prostor za druženje, kolesarnica in pralnica. Skupaj bo 30 parkirnih mest v garaži pod objektom.

Dostopi, objekt in stanovanja bodo zgrajeni tako, da bodo omogočali bivanje tudi gibalno oviranim osebam (dvigalo, držala, širši prehodi, prilagojena oprema, osvetlitev ...).

OS_MB_dvorisce_800px.jpg

Vsa stanovanja bodo imela kopalnico, ložo ali teraso in shrambo. Opremljeni bosta kuhinja (leseni del, električna kuhalna plošča) in kopalnica (arhitekturno prilagojena, s prho in držali). Ostale prostore v stanovanju si bodo najemniki uredili po svoje. V vsakem stanovanju bo predpriprava za klimatsko napravo. Objekt, stanovanja in ureditev okolice so projektirani na podlagi dolgoletnih izkušenj in dobre prakse iz preteklih projektov Nepremičninskega sklada.

OS_MB_Studenci_objekt_800.jpg

Stanovanja bodo namenjena osebam, starejšim od 65 let, ki jim zdravstveno stanje omogoča samostojno bivanje. Najemna pogodba se bo sklenila za nedoločen. Stanovanja bodo vseljiva predvidoma konec leta 2022 in se bodo oddajala z razpisom, ki bo objavljen predvidoma po zaključku gradnje. Do razpisa se prijave za najem ne sprejemajo, lahko pa se prijavite na obveščanje o informacijah o razpisu za oskrbovana stanovanja Maribor - Studenci.

Prijava za obveščanje o razpisu za oskrbovana stanovanja Maribor - Studenci

Vabimo vas, da nam preko spodnjega obrazca sporočite svoje kontaktne podatke in obvestili vas bomo ob izidu razpisa za najem oskrbovanih stanovanj Maribor - Studenci. 
Opozorilo: To ni prijava za najem oskrbovanih stanovanj Maribor - Studenci, ampak prijava za obveščanje o informacijah o razpisu.

*
*
*
*
*
*
*
*
Captcha koda

Kliknite na sliko za prikaz nove kode.

Vabimo vas, da si ogledate fotografije gradnje.

Skrbimo za primerno bivanje v tretjem življenjskem obdobju.

Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o