Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o.
Mala ulica 5, Ljubljana 01 / 300 88 11
|
|
Nahajate se: Domov > O podjetju > Novice > Podpisana pogodba za izgradnjo 30 stanovanj za starejše na Ptuju

o_podjetju.pngPodpisana pogodba za izgradnjo 30 najemnih stanovanj za starejše na Ptuju

15.2.2024

Danes je bila z družbo Pomgrad d.d., Murska Sobota podpisana pogodba za projektiranje in gradnjo objekta s 30 najemnimi stanovanji za starejše in 30 parkirnimi mesti (od tega 5 za invalide) ob Potrčevi cesti na Ptuju. Stanovanja bodo prilagojena potrebam starejših in tehnično zasnovana v skladu s pogoji in smernicami za gradnjo oskrbovanih stanovanj. Pogodbo sta podpisala mag. Andrej Hudoklin, direktor Nepremičninskega sklada in g. Boris Sapač, član uprave družbe Pomgrad d.d. Zaključek gradnje je predviden v drugi polovici leta 2026.

Stanovanja bodo arhitekturno in arhitektonsko prilagojena za bivanje starejših (dvigalo, držala, prilagojena kopalnica, vgrajena kuhinja …) in primerna za bivanje ene ali dveh oseb. Oddajala se bodo z razpisom, ki bo objavljen ob zaključku del. Do razpisa se prijave za najem ne sprejemajo, zainteresirani pa se lahko prijavijo na obveščanje o informacijah o razpisu preko spodnjega obrazca ali po telefonu.

Izjava direktorja Nepremičninskega sklada, mag. Andreja Hudoklina ob podpisu pogodbe: ''Želja na strani Nepremičninskega sklada je, da bi vse aktivnosti potekale v skladu z začrtanim terminskim okvirom, da bi čim prej prišli do projektne dokumentacije in gradbenega dovoljenja ter še v letošnjem letu resnično pričeli z gradnjo večstanovanjskega objekta s stanovanji, prilagojenimi potrebam starejših. Prepričan sem, da bomo z izbranim izvajalcem dobro sodelovali ter uspešno pripeljali projekt do zaključka.''

Informacije:
Po telefonu 01 300 88 11, med uradnimi urami v ponedeljek, sredo in petek, 9:00 - 12:00


Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja d.o.o., Mala ulica 5, 1000 Ljubljana | 01 300 88 11 | Kuverta_modra_16_px_visina.png Pišite nam

Prijava za obveščanje o razpisu za stanovanja za starejše Ptuj

Vabimo vas, da nam preko spodnjega obrazca sporočite svoje kontaktne podatke in obvestili vas bomo ob izidu razpisa za najem stanovanj za starejše na Ptuju. 
Opozorilo: To ni prijava za najem stanovanja za starejše na Ptuju, ampak prijava za obveščanje o informacijah o razpisu.

*
*
*
*
*
*
*
*
Captcha koda

Kliknite na sliko za prikaz nove kode.

feb
15
2024

Skrbimo za primerno bivanje v tretjem življenjskem obdobju.

Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o
Nastavitve zasebnosti