Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o.
Mala ulica 5, Ljubljana 01 / 300 88 11
|
|
Nahajate se: Domov > O podjetju > Novice > Podpisana pogodba za izgradnjo 21 stanovanj za starejše v Ribnici

o_podjetju.pngPodpisana pogodba za izgradnjo 21 najemnih stanovanj za starejše v Ribnici

18.3.2024

Z družbo RIKO, d.o.o. iz Ljubljane je bila podpisana pogodba za projektiranje in gradnjo objekta z 21 najemnimi stanovanji za starejše v Ribnici, na območju med Majnikovo ulico in Krošnjarsko potjo v bližini vrtca in doma starejših občanov v Ribnica. Pogodbo sta podpisala direktor Nepremičninskega sklada mag. Andrej Hudoklin in direktor RIKO, d.o.o. Janez Škrabec. Zaključek gradnje je predviden v drugi polovici leta 2026.

Stavba bo poleg pritličja imela še štiri nadstropja. V pritličju so predvideni skupni prostori, ki bodo namenjeni druženju stanovalcev, kolesarnica, shrambe in eno stanovanje. Ostale etaže bodo imele vsaka po pet stanovanj. Stanovanja bodo imela različne velikosti – od garsonjer do tro-sobnih stanovanj, vsa stanovanja pa bodo imela balkon.

Vsa stanovanja bodo arhitekturno in arhitektonsko prilagojena za bivanje starejših (dvigalo, držala, prilagojena kopalnica, vgrajena kuhinja …) in primerna za bivanje ene ali dveh oseb. Oddajala se bodo z razpisom, ki bo objavljen ob zaključku del. Do razpisa se prijave za najem ne sprejemajo, zainteresirani pa se lahko prijavijo na obveščanje o informacijah o razpisu preko spodnjega obrazca ali po telefonu.

Izjava direktorja Nepremičninskega sklada, mag. Andreja Hudoklina ob podpisu pogodbe: ''Želja na strani Nepremičninskega sklada je, da bi vse aktivnosti v zvezi z izgradnjo objekta z 21 najemnimi stanovanji za starejše v Ribnici potekale v skladu z začrtanim terminskim okvirom, da bi čim prej prišli do projektne dokumentacije in gradbenega dovoljenja ter še v letošnjem letu resnično pričeli z gradnjo večstanovanjskega objekta s stanovanji, prilagojenimi potrebam starejših. Prepričan sem, da bomo z izbranim izvajalcem dobro sodelovali ter uspešno pripeljali projekt do zaključka.''

Informacije:
Po telefonu 01 300 88 11, med uradnimi urami v ponedeljek, sredo in petek, 9:00 - 12:00

Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja d.o.o., Mala ulica 5, 1000 Ljubljana | 01 300 88 11 | Kuverta_modra_16_px_visina.png Pišite nam

Slike: Ribnica, 21 najemnih stanovanj za starejše, idejna zasnova, Studio Uršič za Nepremičninski sklad PIZ, d.o.o.

Prijava za obveščanje o razpisu za stanovanja za starejše Ribnica

Vabimo vas, da nam preko spodnjega obrazca sporočite svoje kontaktne podatke in obvestili vas bomo ob izidu razpisa za najem stanovanj za starejše v Ribnici. 
Opozorilo: To ni prijava za najem stanovanj za starejše v Ribnici, ampak prijava za obveščanje o informacijah o razpisu.

*
*
*
*
*
*
*
*
Captcha koda

Kliknite na sliko za prikaz nove kode.

mar
18
2024

Skrbimo za primerno bivanje v tretjem življenjskem obdobju.

Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o
Nastavitve zasebnosti